Hokke Groenten en Fruit
fotobalk
Aardbeien uit Brielle

Aardbeien uit Brielle


Wie houdt er niet van aardbeien uit Brielle of uit Vierpolders? Dit heerlijke fruit is op zijn best wanneer we genieten van aardbeien die de tijd hebben gekregen om te groeien en te rijpen. Onze lokale telers kweken de aardbeien in ideale omstandigheden. Wij zijn er trots op dat we deze zomerkoninkjes van Nederlandse bodem aan jou kunnen leveren.


De meest verse aardbeien uit Brielle


Van een breed aanbod aan lokaal geteelde groenten en aardbeien uit Vierpolders en aardbeien uit Brielle, tot gezonde snacks, fruitmanden, bloemen en bijproducten van boeren uit de regio: in onze webshop vind je het! Versproducten die de tijd krijgen om te groeien en te rijpen, én geteeld worden binnen het seizoen, smaken op hun best. Geniet bij Hokke Groenten & Fruit in Voorne Putten van de beste smaakervaring met groenten en fruit vol van smaak en vitaminen.


Makkelijk aardbeien bestellen


Wil je de lokale boeren ondersteunen en genieten van groenten en fruit met korte transportlijnen? Onze versproducten hebben geen lange reis (of een lang verblijf in een koeler) achter de rug. Hierdoor heeft de lokale teelt een minder grote impact op het milieu. De smaak van onze aardbeien uit Brielle en aardbeien uit Vierpolders is vol, zoet en zomers. Bestel jouw verse aardbeien eenvoudig in onze webshop en laat jouw fruit en groenten bezorgen in de buurt van Voorne Putten.


Winkel lokaal en eet gezonde producten


Maak het jezelf makkelijk en bestel de meest smaakvolle aardbeien uit Brielle en Vierpolders in onze webshop. Naast deze aardbeien beschikken we ook over andere gezonde fruitsoorten, groenten en seizoensproducten in onze Hokke Groenten & Fruit webshop! Bekijk het volledige assortiment.Anderen bekeken ook:
Fruitmand bezorgen Brielle | Aardappelen kopen Brielle

Landsweg 3a aardbei 3237 KG Vierpolders aardbei 0181-323712
KvK Rotterdam: 24365219
Deze website maakt gebruik van cookie's. Lees hier wat dit voor U kan betekenen.